نشان حلال برای فرآورده های سلامت، در ایجاد همگرایی جهانی بین کشورهای مسلمان موثر است



به گزارش روز شنبه ایرنا ازوبدا، بهروز جنت درهمایش معرفی و آغاز به کار قشم بعنوان اولین مرکز گردشگری حلال جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر پتانسیل های آزمایشگاهی این جزیره افزود: در کتاب قرآن و متون دینی مسلمان ها اشاره و آیاتی مرتبط با غذای حلال، وجود داشته و تاکید بر این است که غذای حرام در جسم و روح انسان تاثیر سوء دارد.
وی با بیان این که به جمعیت حدود 2 میلیاردی مسلمانان جهان که نزدیک به یک سوم جمعیت مردم جهان را تشکیل می دهند و در سال 2020، این جمعیت به 3 میلیارد نفر، تخمین زده می شود، ادامه داد: کشورهای مسلمان اعتقاد دارند چنانچه موضوع کد حلال بصورت یک ضابطه درآید، می تواند برای مسلمانان کشورهای اسلامی ایجاد یک هویت مستقل کند.
جنت همچنین عنوان کرد: تدوین ضوابط غذای حلال توسط کارشناسان استاندارد کشورهای اسلامی از اقدامات مهمی است که راه را برای اجرای قوانین حلال سازمان کنفرانس اسلامی در تمامی کشورهای اسلامی هموار می سازد، تا صدور گواهی برند حلال در سراسرجهان توسط سازمان های مجاز با هماهنگی موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای اسلامی (اسمیک) انجام پذیرفته و باعث سهولت در امور واردات و صادرات شود.
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو دربخش دیگری از سخنانش به پتانسیل های قشم به عنوان اولین مرکز گردشگری حلال جمهوری اسلامی اشاره کرد و با بیان اینکه تنها آزمایشگاه تخصصی مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران در این جزیره راه اندازی شده است، گفت: در آینده ای نزدیک، برند حلال مان را به عنوان برندی شاخص در جهان اسلام به ثبت می رسانیم.
جنت ضمن اشاره به برگزاری همایش بین‌المللی فراورده های حلال 22 و 23 آذرماه با حضور شخصیت‌های علمی داخلی و خارجی در مشهد، بیان کرد: ایجاد نشان حلال برای فرآورده های سلامت علاوه بر سودآوری مناسب می تواند در ایجاد همگرایی جهانی بین کشورهای مسلمان موثر باشد.
بنابراین گزارش رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در بخشی از پیام ارسالی خود به این همایش، بر اینکه گردشگری حلال در زمینه های مختلفی چون اقتصاد، خدمات حمل و نقل، خدمات دارویی، پوشاک، صنایع دستی و فروشگاه های زنجیره ای مطرح است، تاکید کرد.
آیت الله هاشمی شاهرودی، در ادامه این پیام آورده بود: با توجه به این مهمات و همچنین در راستای دستیابی به سند چشم انداز20 ساله جمهوری اسلامی ایران و درجهت برآورده شدن منویات مقام معظم رهبری بویژه در زمینه اقتصاد مقاومتی، توجه ویژه به مفهوم حلال و انجام برنامه ریزی دقیق و مدون و علمی برای کاربرد افزودن آن در عرصه های گردشگری، امری الزامی و ضروری است.
اجتمام*3061**تنظیم: میترا بلندقامتی*انتشار: حسین فتح الهی



انتهای پیام /*










شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید