توضیح سازمان غذا و دارو درباره افزودن روغن های جانشین کره کاکائو به جای کره کاکائو



به گزارش روز سه شنبه ایرنا از سازمان غذا و دارو ، سمیره صباح افزود: تقلبات در مواد غذایی به شکل های مختلف صورت می گیرد که یکی از مهمترین آنها ، مخلوط کردن مواد تقلبی به مواد غذایی به قصد سوء استفاده است.
وی با اشاره به تقلب در افزودن روغن های جانشین کره کاکائو به جای کره کاکائو با دیگر روغن های گیاهی گفت: هدف از این تقلب کسب سود بیشتر است چر اکه به دلیل قیمت بالا ی کره کاکائو، در صورت استفاده از ماده اصلی حاشیه سود کاهش می یابد.
وی تصریح کرد: وجود مشکلاتی مانند فروش چربی های با کیفیت پایین و نیز امکان بازیابی چربی از مواد زائدی چون پوسته کاکائو ممکن است تولید کنندگان را نسبت به تقلب این ماده ترغیب کند؛ انجام فرآیندهای مختلفی مانند بوگیری، تصفیه وجزء به جزء سازی می تواند موجب تغییر در ترکیب این چربی شود.
این مقام مسئول در اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر ضرورت ابداع و استفاده از روش های قابل اعتماد و صحت بالا برای شناسایی سایر روغن و چربی ها با توجه به مصرف بالای کره کاکائو در صنایع غذایی کشور، یکی از مهمترین روش های شناسایی این نوع تقلب را تعیین یک نوع چربی بنام تری اسیل گلیسرید برشمرد.
صباح در پایان از مردم خواست برای اطمینان از اصالت فرآورده های غذایی، پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو را در آن محصول، مورد توجه قرار دهند.
اجتمام**9185**1569**دریافت کننده: سادات حسینی خواه **انتشار: علی حبیبی
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej



انتهای پیام /*










شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید